19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 92. yıldönümü Silivri'de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törenin gösteri kısmı ise, Silivri Stadı'nda gerçekleşti

19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 92. yıldönümü Silivri’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Saat 09.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin gösteri kısmı, Silivri Stadı’nda gerçekleştirildi. Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Garnizon Komutanı Yarbay Hasan Koçyiğit ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar öğrencilerin, halkın ve törene katılanların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar tarafından gerçekleştirildi.

KUTLAMALAR RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Geçit töreni, okulların halk oyunları ve sportif gösterileriyle devam eden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında, öğrenciler günün anlam ve önemine uygun kompozisyon ve şiirler okudu. Gençlik Haftası nedeniyle gerçekleştirilen spor müsabakaları ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Tören sonunda ilçe protokolü, Beden Eğitimi Öğretmenleri ile emeği geçen tüm öğretmenleri kutlayarak, teşekkür etti.