19 Mayıs Gençlik haftası törenle başladı

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında yapılacak olan faaliyetlerin ilki gençlik yürüyüşü ile başladı.

19 Mayıs Gençlik haftası törenle başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kaymakamlığı önünden bando eşliğinde başlayan Gençlik yürüyüşü Atatürk Anıtına kadar sürdü. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emrah Babuşçu, Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.
150 Bisiklet dağıtıldı
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar’ın öncülüğünde Kaymakamlık Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi.
Bisiklet Dağıtım törenin de konuşan Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar “Gençlik haftası tüm gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Gençlik haftasında birçok etkinlik planladık. Bunlardan birincisi de bugün Gençlik haftası münasebetiyle gerçekleştireceğimiz bisiklet sürüşüdür. Bu sürüşü gerçekleştirirken bisiklete erişme imkanı olmayan evlatlarımıza da Devlet Baba şefkatiyle bisiklet hediye etme arzumuzu mütevelli heyetimizle paylaştık ve müştereken de verdiğimiz kararla da Milli Eğitim ve Gençlik spor Müdürlüğümüzün müştereken yürüttüğü çalışma ile belirlemiş oldukları 150 evladımıza birazdan bisikletlerini hediye edeceğiz ve arkasında da bisiklet sürüşünü hep birlikte gerçekleştireceğiz.”dedi.
Yapılan konuşma bisiklet dağıtım töreninin ardından Bisiklet sürüşü yapıldı.