24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Silivri'de de Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Silivri’de de Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenle kutlandı. 

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Silivri’de de törenlerle kutlandı. İlçe protokolünün ve öğretmenlerin hazır bulunduğu Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından anıta çelenk sunulmasını saygı duruşu ve İstiklal Marşı takip etti. 

SALON PROGRAMI ERTUĞRUL GAZİ’DE GERÇEKLEŞTİ 

Çelenk sunma töreninin ardından ilçe protokolü kutlamaların salon ayağında Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’ndaki yerini aldı. Günün anlam ve önemine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın konuşmasının ardından öğrenciler dereceye giren şiir ve kompozisyonlarını davetlilere seslendirdiler. 

HİZMET ŞEREF BELGELERİ İLE ÖDÜLLER VERİLDİ 

Program kapsamında emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Ayrıca şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere de ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının salon bölümünde mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Uğur Akkanat’ın yaptığı konuşmanın ardından genç eğitim neferleri sahneye gelerek yemin ettiler. 

HASGAL KOROSU COŞTURDU 

Salon programının sonunda sahne alan Silivri Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu davetlilere neşeli dakikalar yaşattı. Konuklar müzisyen öğrencileri ayakta alkışladı.