3. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde Kayıtlar Başladı

Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emrah Maşalacı'nın sponsor olduğu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Spor Kulüp Başkanı Celil Kares'in organize ettiği 3. Geleneksel Toplu Sünnet kayıtları başladı.

3. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde Kayıtlar Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emrah Maşalacı’nın sponsor olduğu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Spor Kulüp Başkanı Celil Kares’in organize ettiği 3. Geleneksel Toplu Sünnet kayıtları başladı.  

Bugüne kadar birçok başarılı sosyal sorumluluk projesinde başrol oynayan, Silivri’nin yardımsever ve duyarlı isimlerinden Avukat Emrah Maşalacı, Muhtar Yavuz Alçi ve Kavaklı Spor Kulüp Başkanı Celil Kares, her yıl yaparak geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni’nin üçüncüsünü bu yıl 13 Ağustos Çarşamba günü Kavaklı Düğün Salonu’nda gerçekleştirecek.

SON KAYIT TARİHİ: 1 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ!

Geleneği bozmayarak bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettirecek olan Maşalacı, Alçi ve Kares, çocuklara pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asadan oluşan sünnet kıyafetlerini de hediye edecek. Durumu iyi olmayan, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler için son kayıt tarihinin 1 Ağustos Cuma günü olduğu belirtilirken, müracaatların Yeni Mahalle Muhtarlığına yapılacağı bildirildi.

3. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni programı şu şekilde gerçekleştirilecek:

5 Ağustos 2014 Salı: Alibey Camii’nde Mevlid-i Şerif (Öğle Namazına Müteakiben)

5 Ağustos 2014 Salı: Lunapark Eğlencesi (Saat: 15.00)

6 Ağustos 2014 Çarşamba: Özel Hastanelerde Sünnet

13 Ağustos 2014 Çarşamba: Kavaklı Düğün Salonu’nda Sünnet Eğlencesi

İrtibat Tel:0533 375 10 05    0533 375 10 05 - (Yavuz Alçi)