30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yılı kutlama programı gerçekleştirildi. Program saat 10.00'da Çelenk Töreni ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yılı kutlama programı gerçekleştirildi. Program saat 10.00’da Çelenk Töreni ile başladı.
Törene Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Garnizon Komutanı Binbaşı Şener Kaytez, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılnaz,DP İlçe Başkanı Halide Avlu, İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve diğer kurum müdürleri, Okul Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve diğer parti temsilcileri, İlçe Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Ülkü Ocakları, Muharip Gaziler Derneği Silivri Şube Başkanı Adnan Gürcan, kamu ve sivil toplum kuruluşları diğer temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çelenk Töreni, eğitimcilerimizden Selahat Özel’in sunumunda gerçekleştirildi.  Ulu Önder Atatürk’e ve Türk devletine bağımlığımızın sembolü olan çelenkler Silivri Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Silivri Belediye Başkanlığı adına Atatürk Anıtı’na, alkışlar eşliğinde sunuldu. Ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı duruşunda bulunuldu ve Silivri Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunarak bayrağımız göndere çekildi.
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Garnizon Komutanı Binbaşı Şener Kaytez, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar törene katılanları Bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma Jandarma Üsteğmen Serkan Kardaşlar tarafından yapıldı. Şeker Nine’nin okumuş olduğu şiirin ardından Atatürk Anıtı önündeki tören sonra erdi.
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Garnizon Komutanı Binbaşı Şener Kaytez, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler. Kutlama programı burada sona erdi.