Adnan Menderes’te son aşamaya gelindi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Selimpaşa Adnan Menderes Bulvarı’nda yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Bulvarın E-5 altından yolun karşı tarafına bağlantısı tamamlandı

Adnan Menderes’te son aşamaya gelindi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Selimpaşa Adnan Menderes Bulvarı’nda yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Bulvarın E-5 altından yolun karşı tarafına bağlantısı tamamlandı. Asfalt çalışmaları devam eden bulvar, araç trafiğine hizmet vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri’deki en yüksek maliyetli çalışmaları arasında yer alan, ek ihaleler ile yapım faaliyeti süren Selimpaşa Adnan Menderes Bulvarı’ndaki çalışmalarda son aşamalara gelindi. Bulvarın E-5 altından yolun karşı tarafına bağlantısı tamamlandı. Asfalt çalışmaları devam eden bulvar, araç trafiğine hizmet vermeye başladı. Bulvarın E-5 bağlantıları ile Selimpaşa Mezarlık yönünde çevre yollarla bağlantılarında asfaltlama çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından sürdürülüyor. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yine İBB tarafından refüjlerde ve yol kenarlarında peyzaj düzenleme ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. 

ALTGEÇİTLER DE TAMAMLANDI

Yapım faaliyetinden önce sadece 1 aracın içinden geçebildiği, yaya için geçişin bulunmadığı altgeçit de çağdaş düzenlemelerden nasibini aldı. Adnan Menderes Bulvarı’nın E-5 altındaki geçişi, aynı anda çift şeritten 4 aracın geçebileceği genişlikte tamamlandı. Araç geçişinin yanı sıra yaya geçişi için de altgeçit yapıldı. Araç altgeçidi tamamlandı, önümüzdeki günlerde asfaltlaması yapılacak. Yaya altgeçidinin de kaba inşaat tamamlandı, iç sıva, aydınlatma ve zemin döşemesi önümüzdeki günlerde yapılacak iş programı içinde yer aldı. 

KARAKAŞ: VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

İBB nezdinde çalışmaları takip eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Selimpaşa Adnan Menderes Bulvarı’ndaki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Bulvarın yol ve çevre düzenleme konusunda bazı eksikleri kaldı. Bunlar da en kısa zamanda, program dahilinde tamamlanacak. Bulvar; altyapı, hafriyat çalışmaları ve E-5 altından açılan altgeçitler nedeniyle hem hedeflenen süreden daha uzun zamanda, hem de yine hedeflenen maliyeti aşarak tamamlanma aşamasına geldi. Tabi bunu çeşitli spekülasyon malzemesi yapanlar da oldu. İş yapamayanların yalan ve iftiralarına her dönem alışkınız. Biz, dün olduğu gibi bugün de Selimpaşa halkına verdiğimiz sözü tuttuk.” dedi.