Afiş Kesme İddiası İçin Mobese Kayıtları İstendi

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin'in açıklaması üzerine, 'MOBESE kayıtları, afişlerimizin nasıl kesildiğini ortaya çıkaracak. Belediye başkanımız, oğlunun afişlerimizi kesmesiyle bir ilki daha ilçemize yaşattı. Teşekkür ederiz' dedi.

Afiş Kesme İddiası İçin Mobese Kayıtları İstendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlu Serim Sencer Işıklar ve 2 arkadaşının AK Parti afişlerini kestiği iddiası, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin tarafından yalanlandı. Bunun üzerine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yazılı bir açıklamada bulundu.Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaptıkları başvuruda MOBESE kayıtlarının incelenmesi talebinde bulunduklarını, bu görüntülerin hukuki süreçte en önemli delil olacağını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,"MOBESE kayıtlarının incelenmesi talebinde bulunduk. Bu kayıtlar ulaştığında gerçekler ortaya çıkacak. Yaptıkları açıklamalar ve ifade tutanaklarına gülüp geçiyorum. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlunun ve arkadaşlarının gecenin 02.00'sinde başka işleri kalmamış mı da bizim kopuk afişimizin diğer ucunu da kesip bize teslim edecekler? Silivri'de AK Parti'nin, CHP'nin, MHP'nin veya diğer siyasi partilerin de kopuk, sarkık afiş ve bayrakları var. Sayın Belediye Başkanının oğlu onları da topluyor mu? Kopuk, sarkık afiş toplayacaksa gitsin önce kendi partisinin afişlerini toplasın" dedi.

Karakaş, "Sayın Belediye Başkanı, sabahlara kadar sokaklarda. Sayın başkanın oğlu da sokaklarda. Demek ki sayın başkan, oğlunun anti demokratik çalışmalarını uzaktan takip ediyormuş, oğlunu koruyormuş. Sayın başkan oğlunun yasa dışı eylemini takip edeceğine Silivri'ye hizmeti takip etse Silivri daha ileri bir noktada olurdu" diye konuştu.

CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin'in gerçekleri çarpıttığını belirten Karakaş, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın ilçe ve belediye tarihinde "yine bir ilke" imza attığını vurguladı.Karakaş, "Belediye Başkanının oğlu rakip partinin bayrağını, pankartını keserek, Silivri tarihinde bir ilki daha yaşadık. Bu mudur sizin demokrasi anlayışınız? Bu ayıp Silivri'nin demokrasi tarihine kara bir leke olarak yer alacaktır. Belediye Başkanımız, oğlunun afişlerimizi kesmesiyle bir ilki daha ilçemize yaşattı. Teşekkür ederiz. Bu konunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum" ifadelerini kullandı.