AK Parti gurubu Meclis salonunu terk etti

Silivri Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu, bugün saat 17.00'de gerçekleştirildi. Oturum sonrası gündem dışı konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın sözlerine tepki gösteren AK Parti gurubu salonu terk etti.

AK Parti gurubu Meclis salonunu terk etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, bugün saat 17.00’de gerçekleştirildi.Çevre ve Sağlık Komisyonuna CHP’den Süheyl Kırkıcı, Hakan Sefa, Semih Ayeş, AK Partiden Mustafa Saral ve Mustafa Türker seçildi.İsim Tespit Komisyonuna CHP ‘den İbrahim Çeşmecioğlu, Ali Vural, Semih Ayeş, AK Parti’den Harun Tüfekçi ve Osman Umuç seçildi.Hukuk Komisyonuna CHP’den Ali Vural, Süheyl Kırkıcı, İbrahim Çeşmecioğlu, AK Parti’den Mustafa Zorlu ve Tuğba Alkaya seçildi.Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna CHP’den Devrim Uzun, Mümin Koçoğlu, Melih Yıldız, AK Parti’den Tamer Şişman ve Yusuf Köroğlu seçildi.Gündem maddeleri sırasıyla ilgili komisyonlara havale edildi.

Mayıs ayı meclis toplantısı sonrası söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyerek çeşitli açıklamalar yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’ya cevap verdi.Başkan Işıklar açıklamalarına başladıktan bir süre sonra AK Parti gurubu sözcüsü Tamer Şişman, tepki göstererek AK Partili Meclis üyeleri ile birlikte Meclis salonunu terk etti.

Toplantı sonrasında yaşanan gerginlik haberimizin videosunda