Ak Parti, Oran ve Işıklar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti'yi 'Düşman' şeklinde tanımlayan, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve yine AK Parti'yi 'Düşman' kabul eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında suç duyurusunda bulundu. Karakaş'ın şikayeti üzerine Silivri Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Ak Parti, Oran ve Işıklar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Av.Zeliha Atak Bozkurt, AK Parti’yi “Düşman” şeklinde tanımlayan, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve yine AK Parti’yi “Düşman” kabul eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 3 Şubat 2012 Cuma günü CHP Silivri İlçe Örgütü’nde düzenlenen toplantıda “AK Parti bizim düşmanımızdır” şeklindeki ifadeleri ve bu ifadelerin basında yer alması üzerine gerçekleştirildi.

 

ORAN VE IŞIKLAR’IN AÇIKLAMALARI KİN VE NEFRETE SEBEBİYET VERİYOR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Av. Zeliha Atak Bozkurt, suç duyurusunda Oran ve Işıklar’ın açıklamalarının “Halk arasında kin ve nefrete sebebiyet vermekten başka bir gaye taşımadığı”nı vurguladı.  

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Av. Zeliha Atak Bozkurt’un şahıslar hakkında ayrı ayrı yaptığı suç duyurusunda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında gerekli tahkikatın yapılarak TCK 125 ve diğer ilgili maddelerin ihlalinden kamu davası açılması, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran hakkında gerekli tahkikatın yapılarak TCK 125 ve 216. maddeleri ile diğer ilgili maddelerin ihlalinden kamu davası açılması talebinde bulundu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Av. Zeliha Atak Bozkurt’un şikayeti üzerine Silivri Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.