AK Parti’den yardım kampanyası

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle İstanbul'daki ilçe belediyeleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle birlikte depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

AK Parti’den yardım kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle İstanbul'daki ilçe belediyeleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle birlikte depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. İstanbul İl Başkanlığımız, yardım kampanyasına yönelik internet sitelerinde şu ifadelere yer verdi:
"Van’da meydana deprem felaketi sonrası, Devletimizin tüm kurumları arama-kurtarma ve yardım faaliyetleri için bölgede çalışmalarının yürütüyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak biz de başta İstanbul Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizin katılımıyla dev bir yardım kampanyası başlattık.
Bu amaçla İstanbul’un İlçelerinde toplanacak olan başta çadır, battaniye ve kışlık giyecek eşyaları olmak üzere, gıda paketi, su, çocuk ve kadın pedi ile elektrikli ısıtma cihazları bölgeye gönderilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediye Başkanlıklarımızın başlattığı bu kampanyayla toplanan yardımlar, yarından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi önünde toplanarak, buradan tırlarla bölgeye ulaştırılacaktır.
İstanbul’dan Van’a kurulan bu yardım köprüsüyle; Kurumlarımız ve vatandaşlarımızdan toplanan yardımlar, AKOM önünden belediyelerimize ait tırlarla yarın itibariyle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarının sarmak üzere hareket edecektir.
Bu dev yardım kampanyasına katılmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (AKOM), AK Partili İlçe Belediyeleri ve AK Parti İlçe Başkanlıklarımızla irtibat kurmaları gerekmektedir."