Ak Parti'den yeni yıl mesajı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,yeni yıl mesajı yayımladı.

Ak Parti'den yeni yıl mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakaş mesajında şu ifadeler yer verdi. “2011 yılının son gününe girmiş bulunmaktayız. Her yeni yıl, bir önceki yılın muhasebesiyle bitiyor. 2011 yılı partimiz açısından bir çok ilki bir arada yaşadığımız, başarılarla geçen bir yıl oldu. Partimizin her 2 kişiden 1’sinin oyunu alarak oyunu arttırarak 3. kez güven tazelemesi ve Türk siyasi tarihine rekorlarla damga vurması, milletimizin istikrar ve güvene verdiği desteği ortaya koymuştur. Partimizin Silivri’mizde merkez, eski beldeler ve köyleriyle birlikte ilk kez 1. parti olması, eski ilçe başkanımız, kardeşimiz Tülay Kaynarca’nın milletvekili seçilmesi ile taçlandırılan seçim sürecindeki başarımız, 2011 yılını bizde farklı ve özel kılmıştır. 2011 yılı kendimizi Silivri halkına çok daha net anlatabildiğimiz, siyasette hizmet aşkımızı ortaya koyan, aldığımız oya göre değil vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine göre hareket ettiğimizi gösteren, toplumun gönlüne hizmetle girilebileceğini netleştiren bir yıl olmuştur. Dolayısıyla 2011’i unutmamız mümkün değil.

Siyaset uzun soluklu bir maraton olduğu için 2011’deki başarımızı, 2012’de daha da artan bir şekilde sürdürmenin gayreti içinde olacağız. Yeni yılın ilk haftası ilçe kongremizin heyecanını yaşayacağız. 2011’deki başarımızı kendimize temel kabul ederek, yeni yılın ilk haftası yapacağımız kongreyi ise 2014 hedefimizin dönüm noktası olarak değerlendiriyoruz. Başarılarla geçen bir yılın ardından, yeni yılın ilk haftası teşkilatımızla bir düğün atmosferinde gerçekleştireceğimiz kongremizde birlik, beraberliğimiz ve aile bütünlüğümüzü koruyarak hedefimize ulaşmanın ilk adımını atacağız.  

Su gibi akıp giden zamanı en iyi şekilde değerlendirerek 2012 yılını çok daha güçlü, çok daha kararlı ve çok daha aktif bir yıl geçireceğimize inanıyorum. İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı, ülkemizin demografik yapısından tüm güzellikleri yaşayan ilçemizin zenginliğini arttıran, tesis ettiğimiz istikrar ve güveni sürdürdüğümüz bir yıl geçireceğimize inanıyorum.  

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın birlik ve beraberliğimizi arttıran, mutluluk ve hoşgörüyle yarınlarımıza umutla bakmayı sürdürdüğümüz, üzüntülerin sevince büründüğü bir yıl olmasını diler, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.