Akparti Çocukları unutmadı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bir ilki gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Çocuk Şenliği düzenledi. AK Parti'nin düzenlediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Akparti Çocukları unutmadı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bir ilki gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sahil kordon boyunda Çocuk Şenliği düzenledi. Şişme kaydırak, palyaçoların yüz boyaması, midilli atı ile gezinti, resim çalışmaları yaparak eğlenen çocuklara kağıt helva ikram edildi. 23 Nisan coşkusunu yaşayan çocukları AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri de yalnız bırakmadı. Gün boyu süren etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.


HAYALLER KAĞIDA DÖKÜLDÜ


Şenlikte çocukların hayal dünyası da aralandı. Minik yürekler, Başbakan Erdoğan’a iletilmek üzere 2023 yılından beklentileri ve hayallerini kağıda dökerek ilçe teşkilatı yöneticilerine teslim etti.