Akparti İsmek'i ziyaret etti

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin, ücretsiz sosyal hizmetler sunan birimlerinden biri olan İSMEK’i, hizmet verdiği binada ziyaret etti.

Akparti İsmek'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediye Meclis Üyeleri İnci Aydar, Yalçın Yönet, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin’nin beraber gerçekleştirdiği ziyarette İsmek’in Silivri Şube Yöneticilerinden bilgi alındı.

Ziyaretçilere ev sahipliğini, İsmek Silivri Şubesi Branş Kursları İdarecisi Müge Koç, İsmek Spor Merkezi İdarecisi Didem Ergün yaptı. Müge Koç; ‘’ Özellikle ev hanımlarımızın, aktivitelerden faydalanarak sosyalleşmeleri imkanı sağlayan İsmek, İlçemizde altı yıldır hizmet vermekte. Yıllık ortalama altı bin kişi de bu hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgisayar, ingilizce, gitar, bağlama, osmanlıca, giyim, makine nakışı, kurdele nakışı, modelistlik, ahşap boyama, folyo, iğne oyası, resim olamk üzere onüç branşta hizmet vermekteyiz. Bunun yanında da aerobik. Fitnes ve plates olmak üzere üş branşta da spor yapma fırsatı sunmaktayız. Tüm hizmetlerimiz ücretsizdir.’’ dedi.

Hizmet binasının ve sınıflarında eğitim gören bilgisayar bölümü öğrencilerinin ziyaret edilmesiyle program son bulan programda  İlçe Başkanı Karakaş; ‘’ Bu tarz sosyal hizmetleri ilçemize kazandıran İ.B.B. Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve siz değerli, İlçemiz İsmek yöneticilerine teşekkür ederim’’dedi.