Akparti Öğretmenleri ziyaret etti

Akparti Silivri İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçede bulunan tüm okulları ziyaret etti.

Akparti Öğretmenleri ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, hizmet binasının mimarlığını da yaptığı, Turgut Reis İlk Öğretim Okulunu ziyaret etti. Karakaş’a İlçe Başkan Yardımcıları; Silivri ve İ.B.B. Meclis üyesi Yalçın Yönet, Ak parti Kadın Kolları Başkanı Elif KORYÜREK eşlik etti.             

Ak Parti ilçe Teşkilatı da merkez mahallelerden en uzak köylere kadar Silivri’de bulunan ilk ve orta dereceli okulları, anaokullarını, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ziyaret ettiler

Yapılan ziyaretlerde okullarda görevli tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, her birine karanfil ve Ak Parti İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ’ın kutlama mektubunu takdim ettiler. 61 okulun ziyaret edildiği programda, Karakaş, 1343 öğretmene ismen göndermiş olduğu mektupta ;             

‘’Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün başöğretmenlik unvanını almasının 82. yılına, siz kıymetli öğretmenimiz ile birlikte ulaşmaktan çok mutluyuz. Hayatını, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasına vakfeden ATATÜRK; ‘’ Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’’ demiştir. Bu ulvi görevi hayatının her alanına yansıtarak ülkemizi bulunduğu durumdan daha da ilerilere taşıyacak nesiller yetişmesini sağlayan siz değerli eğitim neferlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ kutlarım.’’ dedi.

Yapılan ziyaretlerde öğretmenler memnuniyetlerini dile getirerek. özellikle köy okullarında ki öğretmenler uzak mesafede olmalarına rağmen hatırlanmaktan duydukları mutluluğu belirterek, teşekkür ettiler.