Akparti'de Temayül Yoklaması Tamamlandı

Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından belirlenen Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması, dün 3 ayrı seçim bölgesinde çok yoğun bir katılımla yapıldı.

Akparti'de Temayül Yoklaması Tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İl Başkanı Aziz Babuşcu, temayül yoklamalarının yapıldığı 3 bölgeye giderek, yoklamaları yerinde takip etti ve Genel Merkez Komisyon Başkanları ile İl Başkan Yardımcılarından oluşan Sorumlu İl Komisyonundan yoklamalarla ilgili bilgi aldı.

İstanbul 1. Bölgedeki temayül yoklaması, Genel Merkez Komisyon Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında, İl Başkan Yardımcılarından oluşan Sorumlu İl Komisyonunun gözetiminde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

2. Bölge temayül yoklaması, Genel Merkez Komisyon Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz başkanlığında, İl Başkan Yardımcılarından oluşan Sorumlu İl Komisyonunun gözetiminde AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yapıldı.

3. Bölgenin yoklaması ise, Genel Merkez Komisyon Başkanı ve Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ başkanlığında, İl Başkan Yardımcılarından oluşan Sorumlu İl Komisyonunun gözetiminde Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapıldı.

Temayül yoklamalarında İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu ve İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB ve İlçe Belediye Başkanları, İl Genel, İBB ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Başkanları ve Köy Temsilcilerinin tamamı aday adayları arasında tercih yapmak için hazır bulundu.

Saat 10.00’da başlayan Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklamaları saat 16.00’da tamamlandı. Milletvekili Aday Adaylarının aldığı tercih sayıları, yoklamaların bitmesinin ardından her bölgenin Genel Merkez Komisyon Başkanları tarafından açıklanarak ilan edildi.

Silivri’den aday adayı olan isimler ve aldıkları oylar;

Emrah Maşalacı   107
Nurettin Sancak   103
Tülay Kaynarca    812
Yetgin Çavdar      488
Murat Beksan      418
Yıldız Altınkoç        93