Akpartili Kadınlardan Teşkilat Eğitimi

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı 2011 Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarına kendi içlerinde düzenledikleri ‘’Teşkilat Eğitimi’’ semineri ile devam etti.

Akpartili Kadınlardan Teşkilat Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek Başkanlığında bir araya gelen Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatının programına konuşmacı olarak Ak Parti Kadın Kolları İstanbul İl Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Nazire Ortatepe katıldı.

Genel siyaset hakkında bilgilendirilmelerinde yapıldığı teşkilat içi eğitim programına Ak Parti Silivri Eski İlçe Başkanı Tülay Kaynarca’da katılarak Ak Kadınları yalnız bırakmadı.

Konuşmacı olarak katılan İl Yöneticisi Ortatepe; ‘’ 2011 genel seçimlerine fazla bir vaktimiz kalmadı. Tek yumruk olmanın, gecemizi gündüzümüze katmanın zamanıdır. İl teşkilatı olarak ilçenizde yapılan kadın kolları çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyoruz ve biliyoruz ki üzerinize düşenin en iyisini tekrardan sergileyeceksiniz’’dedi.

Teşkilatının 2011 Genel Seçim çalışmalarına hazır olduğunu belirten Başkan Koryürek, Ak Parti İlçe teşkilatının takım ruhunun çok iyi olduğunun da altını çizdi.

Program İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve İlçe Teşkilatı Eski Başkanı Tülay Kaynarca’nın İl yönetiminden konuşmacı olarak katılan Nazire Ortatepe’ye çiçek hediye etmesiyle son buldu.