Aliş Eren 'Genç ve dinamik kadromla göreve talibim'

10 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongresinde aday olduğunu açıklayan Aliş Eren, ekip arkadaşları ile birlikte basın açıklaması yaptı. Adaylık gerekçelerini sıralayan Eren 'Yönetici değil, üyesi için en iyi şekilde hizmet eden olacağız' dedi.

Aliş Eren 'Genç ve dinamik kadromla göreve talibim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eren “Şu anki mevcut yönetimle 4,5 yıl başkan vekili olarak görev yaptım. Görevim süresince başkan ve ekip arkadaşlarımla hiçbir kırgınlığım olmadı. Fakat son zamanlarda yaşanan fikir ayrılıklarından dolayı istifa edip daha aktif ve dinamik kadro ile bu göreve talip oldum. Daha önceki yönetimler dahil 10 yıldır görev aldım. Bu görevim süresince gördüğüm eksiklikleri tamamlamak için bazı projelerimi paylaşmak istiyorum” dedi.

“KORSAN SERVİSE GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Santorini Cafe & Restaurant’ta sabah saatlerinde yapılan basın açıklamasını konu başlıkları halinde açıklayan Eren “Korsan servisçiliğine geçit vermeyeceklerini belirterek “Silivri’ye korsan olarak Çorlu’dan gelen İstanbul’dan gelen sağdan soldan gelen 50 plakalı 74 plakalı burada çalışan bir sürü korsan servis var. Biz bunlarla mücadelemizi yaptık, bir türlü başaramadık. Ben ekip arkadaşlarımla bu korsan servis taşımacılığı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

“AVUKAT TAHSİSİ YAPACAĞIZ”

Aliş Eren sözleri şöyle sürdürdü; “Oda üyelerimizin tüm ulaşım sorunları ile ilgili avukat tahsisi yapacağız. Genel sekterimiz bir toplantıda bizim avukatımız var dedi. Ben buradan bütün üyelerimize soruyorum.750 tane üyemiz var odaya kayıtlı, Başkan vekili olarak ben o avukatı tanımıyorum, üyelerim de tanımıyor. Her konuda yardımcı olunuyor denildi ancak kaza oldu, ölümlü kaza oldu, yaralanmalı kaza oldu, başkan vekili olarak her yere yetiştim. Esnaf özellikle beni aradı, gittim” dedi.

“SERVİSÇİ ESNAFININ SİLİVRİ’DEN HİZMET ALMASINI SAĞLAYACAĞIM”

Silivri’de 250’ye yakın servisçi esnafım var. Gerekli yazışmaları ve gerekli toplantıları yaparak bu arkadaşlarımızı bizim odamıza kayıt olmalarını, Silivri’den hizmet almalarını sağlayacağım. O arkadaşlarım faaliyet belgesi almak için İstanbul’a gitmek zorunda ve bir günü gidiyor. O esnaf arkadaşlarımı Silivri’ye kazandırmak için gerekli tüm girişimleri yapacağız” dedi.

“ODAMIZI EN KISA ZAMANDA KİRADAN KURTARACAĞIZ”

“Biz burada 7/8 yıldır kira veriyoruz. Biz dedik başkan vekili olarak bir tane oda alalım. Kasada paramız var. Rahmetli Zafer ağabey bize canlı para bıraktı. Biz yer bulduk,240 bin liraya yer bulduk. Bizim odamızın parası yeterliydi. Belediye başkanımız, birlik başkanımız devreye girdi ancak bir türlü yer alamadık. Her ay 2,5 milyar kira veriyoruz “dedi.

KURTARICI HİZMETİ SAĞLANACAK

Bölgemizde bir çok çekici-kurtarıcı hizmeti veren kuruluşular var.Biz onlarla protokol imzalayarak ,odamıza kayıtlı esnafımızın %50 indirimli olarak çekici-kurtarıcı hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayacağız.

AKARYAKIT-LASTİK VE SİGORTA İNDİRİMLERİ SAĞLAYACAĞIZ.

Odamıza kayıtlı esnafımızın yaklaşık 2000’den fazla araç mevcut, biz yönetime geldiğimizde Petrol istasyonları ile görümeler yaparak üyelerimizin hali hazırda %2 olan indiriminin %8,-%10 gibi rakamlara çekilmesini sağlayacağız. Lastik satışı yapan firmalardan teklif alarak en uygun fiyatı veren işletmelerle protokol imzalayıp, üyelerimizin indirimli lastik almalarına vesile olacağız. Esnafımızın en büyük gider kalemlerinden biride sigorta ,5/6 binlere kadar yükselen fiyatlar esnafımızı yoruyor. Hangi sigorta şirketi uygun fiyat verirse onlarla da protokol imzalayıp esnafımızın en uygun fiyatlarla sigorta sorununu çözüme kavuşturacağız.

3 AYDA BİR TOPLANTI YAPACAĞIZ

Üyelerimizin takdiriyle seçildiğimiz takdirde ilgili kurumlarla birlikte üyelerimizin de katılımıyla toplantılar düzenleyip, sorunların ivedi bir şekilde çözülmesi noktasında tüm gayretimizi göstereceğiz.

“İYİ OLAN KAZANSIN”

Başkan adayı olarak göreve talibim, Genç dinamik ve tüm görevlere açık olan kadromla esnafımın yanında gece gündüz hizmet verecek kadromla bu göreve talip olduk. Hayırlısı olsun, karşımızdaki rakibimiz Recep ağabeyimize de hayırlı olsun diyorum. Yolları açık olsun, iyi olan kazansın” dedi.

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Aliş Eren’in listesi şu şekilde;

Aliş Eren- Başkan
Yönetim asil
Ceyhun Karabiber, Alpay Anıl, Mustafa Saygı, Cem Akkaya, Dilaver Tunalı, İsmail Vardar

Yönetim Yedek
Kamil Durmuş, Serdar Balcıoğlu, Şaban Sütçü, Ferdi İşkapar, Alpay Cambazoğlu, Güray Daylan Fahrettin Çolakoğlu
Denetim Asil
Serdar Ünlüer, Yüksel Karakoç, Melih Karakoç
Denetim Yedek
Semih Selvi, Süleyman Adlı, Aydın Vardar