Anneler Günü Kipa'da Kutlanır

Anneler Günü'nde aileleri ile birlikte vakit geçirmek ve keyifli alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler, Kipa'da buluşuyor.

Anneler Günü Kipa'da Kutlanır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anneler Günü'nde aileleri ile birlikte vakit geçirmek ve keyifli alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler, Kipa'da buluşuyor.


Uygun hediye seçenekleri, promosyonlar, tiyatro gösterilerinden atölyelere kadar çok sayıda etkinlik, indirimler ve kampanyalar, Kipa'larda anneleri ve annelerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Kipa'nın Türkiye genelindeki 21 AVM'sinde, 14.00 – 19.00 saatleri arasında "Annemize hediyesini birlikte yapıyoruz" temalı atölye çalışmaları düzenlenecek. Çiğli, Balçova, Kuşadası, Aydın, Salihli, Torbalı, Çorlu, Çerkezköy, Edirne, Keşan, Silivri, Lüleburgaz, Kırklareli, Çanakkale, Edremit, Adapazarı, Derince, Yalova, Antalya, Mersin, Konya'daki Kipa AVM'lerin ev sahipliği yapacağı atölyelerde, mutfak önlüğü boyama, çiçek dikme, fotoğraf çerçevesi süsleme, kurabiye süsleme, alçıya el izi çıkarma gibi eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek.

YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

Kipa mağazaları Anneler Günü için özel indirim ve kampanyalara da ev sahipliği yapacak. Kipa'larda bebek bakımından kadınlara özel kişisel bakım ve züccaciye ürünlerine, çok sayıda ünlü markanın ürünleri yüzde 50'ye varan indirimlerle satışa sunulacak. Kipa mağazalarında, bakımına düşkün anneler için saç ve cilt bakım analizleri de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Anneler Günü'nün vazgeçilmezi olan çiçekler de, Kipa mağazalarında uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 12,90 TL'den satışa sunulan Anneler Günü buketi, 6,90 TL'den satılan saksı içerisine yerleştirilmiş papatya buketi ve 2,95 TL'den satılan 9 adet Afrika menekşesi başta olmak üzere, zengin çiçek çeşitleri annesine hangi hediyeyi alacağına halen karar veremeyen Kipa müşterileriyle buluşuyor.

Ayrıca, tüm Kipa mağazalarının tekstil reyonlarında, yoğun ilgi gören F&F markalı tüm kadın ürünlerinde, Anneler Günü'ne özel yüzde 20 indirim uygulanacak.