Bankamatik önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Kurban Bayramı sebebiyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların maaş ve ikramiyeleri erken ödenmesiyle, bankamatik önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Bankamatik önlerinde uzun kuyruklar oluştu.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sık sık bankamatiklerde para bitmesi, bu kuyrukların daha da uzamasına neden oluyor.

Bankalarda bugün maaş alanlar,uzun kuyruk oluşturdu. Kamu çalışanlarına Kurban Bayramı sebebiyle maaşların erken ödenmesi  nedeniyle Silivri’deki çeşitli bankaların önünde uzun kuyruklar meydana geldi. 

Bankamatiklere yeterli para konulmaması ve bu nedenle de bankamatiklerdeki paranın çabuk bitmesi nedeniyle çalışanlar zor durumda kalıyorlar. Uzun kuyruklar oluşturularak, uzun zaman beklenmesine neden olan bu duruma çalışanlar tepkililer. Çalışanlar; “Her ay aynı sorunla karşılaşıyoruz. Bankamatiklerde para bitince uzun zaman beklemek zorunda kalıyoruz. İşyerimizden maaşımızı çekmek için izin alıyoruz ama bankamatikteki paranın bitmesiyle aldığımız izin süresi birkaç katına çıkıyor. Bu nedenle amirlerimizle tartışma içerisine giriyoruz. Herkes de biliyor ki, her ay memurlar maaş alıyor. O zaman neden bankamatiklere yeterli özen gösterilmiyor. Maaş günlerinde ATM'lere bankalar daha özen göstermeli. Arızalı olanlar yaptırılıp, parası biten ATM'lerin hemen para konulmalı" dediler.