Başarılı polis memurları ödüllendirildi

Bugün Silivri Emniyet Müdürlüğü’nde, Mart ayında üstün başarı gösteren memurlar için ödül töreni yapıldı.

Başarılı polis memurları ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene Emniyet Müdürü Ender Sevim,Emniyet Müdür Yardımcıları Atalay İşcan,Metin Göksu ve Polis Derneği Başkanı Seyfi Atun katıldı. Ender Sevim, “ Biz aslında bütün görevlilerimize vermek isteriz. Hepsi ödüle layık, ama bu bir teşvik " dedi.

Silivri’de yapmış oldukları çalışmaları da anlatan Sevim “Mart ayı içerisinde görevlilerinin almış olduğu istihbarı bilgiler ışığında gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar neticesinde;

Evden Hırsızlık suçundan 8 şahıs yakalanmış,3 sahıs,İşyerinden hırsızlık suçundan 29 şahıs yakalanmış,10 şahıs,Diğer hırsızlık olaylarından 17 şahıs yakalanmış,4 şahıs,Uyuşturucu suçundan 96 kişi yakalanmıştır.10 şahıs tutuklanmıştır.Ayrıca GBT’ce aranan toplam (310) şahıs yakalanarak ilgili Mahkemelere sevki sağlanmıştır.

Bu şahısların üzerlerinde, otolarında ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalar neticesinde;

19 Tabanca, 1 Av Tüfeği, 8 Kuru Sıkı Tabanca, 7 Delici Kesici Alet, 210 Fişek, 192 Uyuşturucu Hap, 4122 Gram Esrar, 13891 Gram Hint Keneviri, 3706 Korsan Cd-Dvd, 500 Sahte Euro, 3 Sahte-Çalıntı Çek Senet, 5 Sahte Evrak,8493 Paket Kaçak Sigara, 4020 Kilo Kaçak Mazot,940 TL Kumar Parası yakalanmıştır.

“Ele geçirilmiş olup yakalanan şahıslar tanzim edilen hakikat evrakları ile birlikte ilgili mercilere sevk edilmiştir.Ayrıca ilçe geneli ve Selimpaşa Mahallesinde toplam 9 ekip ile hırsızlık ve diğer suçların önlenmesi çalışmaları yapılmaktayız. Çocuk Büro Amirliğimiz bölgemizdeki tüm okul yöneticileri ile devamlı irtibat halinde olup,okul çevrelerinde ekipleri vasıtasıyla gerekli önlemleri almaktayız.Evden Hırsızlık ve diğer hırsızlık olaylarına karşı her gün güven timleri vasıtasıyla ve ek olarak çıkartılan 5 çift yaya devriye ile olayların olmadan önlenmesi sağlanmaktayız. Bundan sonrada ilçemizde sağlanan güven ve huzur ortamının devamı için operasyonel çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecektir”dedi.