Basın danışmanları ve Müdürleri eğitimde buluştu

Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan Basın Danışmanları ve Basın Halkla İlişkiler Müdürleri, Antalya’da bir araya geldi. Eğitim programına katılan 96 belediye arasında Silivri Belediyesi de yer aldı.

Basın danışmanları ve Müdürleri eğitimde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Belediyelerin Basın Danışmanları ve Basın Halkla İlişkiler Müdürleri, Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği’nin ortak organizasyonunda Antalya’da buluştu. Dört gün süren program kapsamında; ‘Belediyemizi ve kentimizi kamuoyuna ve dünyaya nasıl tanıtırız?’, ‘Protokol yönetimi, Kamusal yaşamda protokol ve sosyal davranış kuralları’, ‘Kişilerarası iletişim’, ‘Medya- siyaset ilişkileri’, ‘Yerel medyada güncel sorunlar ve basının belediyeden beklentileri’, ‘Dünya’da ve Türkiye’de halkla ilişkiler örnekleri’, ‘Basın müşavirlerinin rolü ve medya ilişkileri’ ile ‘Basın danışmanının medyadan beklentileri’ konu başlıklarında eğitimler verildi.

 

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ

Birçok Türk dizisinin, Arap ülkelerinde yayınlanmasına öncü olan, Al Arabiya Televizyonu Türkiye Temsilcisi Daniel Abdulfattah, Uzman Eğitmen Nihat Aytürk, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, Başbakanlık Danışmanı Salih Melek, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Hilmi Bengi, Türkiye Belediyeler Birliği Belediye TV Sorumlusu Ali Güney, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Şube Müdürü Halil Demirtaş, Gazeteci-yazar Prof. Dr. İsa Kayacan ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan’ın konuşmacı olarak yer aldığı eğitim programı sonunda katılımcılara sertifika takdim edildi. Eğitim programına katılan 96 belediye arasında Silivri Belediyesi de yer aldı.