Başkan Gelecek neslin Mimarlarını Unutmadı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası nedeniyle ilçe genelindeki okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Öğretmenlere hediyelerini takdim eden Başkan Işıklar, okulların eksikleriyle ilgili tespitler de yapıyor.

Başkan Gelecek neslin Mimarlarını Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası nedeniyle ilçe genelindeki okullara ziyaretler gerçekleştirerek, öğretmenlerle bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar eğitimcilerin gününü kutladı. İlçe merkezinden sonra hafta boyunca mahallelerde ve köylerde bulunan okulları da ziyaret eden Başkan Işıklar; öğretmenlere, hazırlattığı belediye logolu Moleskine defter ve kalemler ile Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlattığı pastaları hediye etti. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle eğitim çalışmaları ve okulların durumu hakkında sohbette bulunan Işıklar, okulların eksiklerini de tek tek not etti. 

EĞİTİMCİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Eğitimcilere ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan söz eden Başkan Işıklar, özellikle Gıda Bankacılığı, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ile Kariyer ve İstihdam Ofisi’nin hizmetlerini anlatarak, ihtiyaç sahibi insanlara duyurulması konusunda eğitimcilerden destek istedi. Kendisine aktarılan tüm talep ve eksikleri imkânlar dâhilinde yerine getireceğinin sözünü veren Işıklar, eğitime verdiği önemi bir kez daha dile getirdi.