Başkan Işıklar koltuğu çocuklara devretti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın koltuğunu sembolik olarak devralan Turgut Reis İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, talimatlarını sıraladı.

Başkan Işıklar koltuğu çocuklara devretti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde makamını sembolik olarak Turgut Reis İlkokulu 4-A öğrencilerine devretti. Sırasıyla koltuğu devralan çocuk başkanlar, ziyaretlerini Okul Müdürü Hakan Can ve Sınıf Öğretmeni Fatma Yılmaz eşliğinde gerçekleştirdi.

‘Çocuk Başkanlar’ talimatları sıraladı

4-A sınıfı öğrencileri Öykü Uzun, Cemre Mandacıoğlu ve Ahmet Onur Kartal’ın talimatları sırasıyla Turgut Reis İlkokulu bahçesinin zeminin yumuşak zeminle kaplanması, başlanan yol çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi ve termik santral yapımının durdurulması oldu.

Işıklar talimatların yerine getirileceğinin sözünü verdi

Talimatların en kısa sürede yerine getirileceğinin sözünü veren Başkan Işıklar: “Dünyada sadece bir tane çocuk bayramı var. Hepimiz çocuk sevgisini, çocuk ruhunu sonsuza kadar koruyacağız. Sizlere armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı gönülden kutluyorum” diyerek onlara kitap hediye etti. Başkan Işıklar’a teşekkür eden öğrenciler, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.