Başkan Işıklar’ın Dernek ziyaretleri devam ediyor

Dernek ziyaretlerini sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte son olarak Kastamonu ve Gümüşhaneli hemşerileriyle buluştu.

Başkan Işıklar’ın Dernek ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirdiği yöre dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Hemşerileriyle bir araya gelerek sohbet eden Işıklar, gelen talep ve sıkıntıları tek tek not alıyor. Son olarak Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Gümüşhane İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar’a; Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Başkan Koordinatörleri Mehmet Has ve Murat Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Süheyl Kırkıcı, Ahmet Yücegök, Taylan Memiş, Melih Yıldız, Şener Yüksel, Şenel Yıldırım, Cafer Bilgiç, Doruk Bulut, Fevzi Arslan ile Mahalle Konseyi Sorumlusu Muharrem Aydoğan da eşlik etti.

Yaptığı ziyaretlerde dernek başkanı ve yönetiminden, dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Işıklar, bu yıl 50.’si gerçekleşecek olan Silivri Belediyesi Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ne de davet çıkardı. Yöre derneklerinin kendilerine ait ürünlerini sergilemelerine ve bölgelerini tanıtmalarına imkân sağlanacağını belirten Işıklar, farklı kültür ve geleneklerin tanıtımına katkı sağlamak istediklerini belirtti. Belediye hizmetlerine ilişkin bilgilendirmede bulunan Başkan Işıklar, hizmetlere ilişkin beklentileri dinledi.