Başkan Işıklar’ın Oğlu Ak Parti Bayraklarını Keserken Yakalandı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlu Serim Sencer Işıklar ve 2 arkadaşı, 10 Haziran 2011 saat 02.15 sıralarında Silivri Çarşı Meydanı'nda AK Parti bayraklarını keserken yakalandı. AK Partililer, Işıklar'dan şikayetçi oldu. Işıklar ve 2 arkadaşı, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

Başkan Işıklar’ın Oğlu Ak Parti Bayraklarını Keserken Yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin Silivri'deki çeşitli yerlerde asılı afiş, bayrak ve flamalarını falçata atarak kesen grup, seçime 2 gün kala suçüstü yakalandı.Gece bayrak asmak için Çarşı Meydanı'na çıkan AK Parti görevlileri Mehmet Aksu, Orhan Koç ile Murat Sancak, CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlu Serim Sencer Işıklar, Kandemir Çakmak ve Anıl Onur'un AK Parti bayraklarını 34 SP 273 plakalı, bayrak kesme faaliyeti için tam teçhizatlı donatılan kamyonet üzerine çıkarak falçata atarak kestiklerini tespit etti. AK Partililer, anında AK Parti Silivri Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Naif Yıldızlar'ı arayarak durumu bildirdi. Av. Naif Yıldızlar da hemen Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek CHP'li Serim Sencer Işıklar, Kandemir Çakmak ve Anıl Onur'dan şikayetçi oldu. 


Bayrak kesen CHP'liler ve şikayetçi olan AK Partiler, gece 02.30'da Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Hüseyin Şahin karakola geldiğinde AK Partililer'den özür dileyip uzlaşma talebinde bulundu. AK Partililer, bu talebi kesin bir dille reddetti. Hüseyin Şahin, uzlaşma talebi kabul görmemesi üzerine Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken AK Partililere tepki gösterdi.