Başkan Işıklar'a plaket verildi

Fenerbahçe Üniversitesi'nin kampüs çalışmaları için verdiği destek nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaket verildi.Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan divan kurulu toplantısında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a...

Başkan Işıklar'a plaket verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Üniversitesi’nin kampüs çalışmaları için verdiği destek nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a plaket verildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan divan kurulu toplantısında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a plaket verildi. Fenerbahçe Üniversitesi’nin kampüs çalışmaları için verdiği destek nedeniyle divan kurulu toplantısına davet edilen Işıklar, yaptığı konuşmaya Vedat Olcay’a Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Vedat Olcay’ın bıraktığı yerden kendilerinin devam edeceğini söyleyen Işıklar, “Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe, Vefa Bey’in dediği gibi büyük bir marka. Cumhuriyet değerlerini savunan ve verdiği mesajların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe gibi bir markanın Silivri’de bilim merkezi olarak yer alacak olması bizim için büyük bir gurur. Silivri’nin Cambridge, Oxford gibi üniversite şehri olduğu söylenen birçok kentten daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. Eğitimle gelişmeye inanmış bir belediyeyiz. Buna en büyük katkıyı da Fenerbahçe yapacaktır. Bugüne kadar var olan Fenerbahçe ruhu, üniversiteye de fazlasıyla yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.