Başkan Kardeş ilçenin coşkusuna ortak oldu

CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün Dayanışma Gecesi’nde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaklaşan genel seçim öncesi iktidar temennisini dile getirdi

Başkan Kardeş ilçenin coşkusuna ortak oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün Eresin Otel’de düzenlediği İktidara Yürüyüş ve Dayanışma Gecesi’ne katıldı. Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı ve Başkan Koordinatörü Murat Yıldız’ın da katıldığı gecede; CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Engin Altay, CHP Milletvekilleri Mehmet Sevigen ve Çetin Soysal, CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ile birçok partili katıldı.

“SULTANGAZİ GENEL BAŞKANIMIZIN EMANETİ”

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı gecede konuşma yapan Başkan Işıklar; “Bu güzel coşkulu gecede hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Biz Sultangazi’nin kardeş ilçesiyiz. Sevgili Genel Başkanımız Silivri’deki toplantısında, iktidar olamadığımız üç ilçeyi bize emanet etti. Biz o emanete gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz. Silivri’de iktidarı AKP’den söke söke aldık. Sultangazi İlçe Başkanı Ali kardeşim hiç üzülmesin, burada da iktidarı AKP’den söke söke alana kadar desteğimiz devam edecektir. Genel Başkanımızın emanetine gözümüz gibi bakacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Arena’da ıslıklarla başlayan bu sürecin, 105 gün sonra eşitlik, adalet, özgürlük şarkılarıyla bir Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına dönüşmesi dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Bu gece, bu coşku ve heyecana katkı sağlayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Işıklar, gece boyunca partinin üst yönetim kadrosundan birçok isimle karşılıklı istişarede bulundu.