Başkan'dan Öğretmenlere Özel Hediye

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlere kişiye özel hazırlattığı belediye logolu Moleskine defter ve kalemleri hediye etti.

Başkan'dan Öğretmenlere Özel Hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki tüm öğretmenlere üzerlerinde isimlerinin yer aldığı özel Moleskine defter hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarını ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Üzerinde kendi isimlerinin yer aldığı defter ve kalemleri alan öğretmenler, aldıkları hediye karşısında mutluluklarını dile getirerek Işıklar’a teşekkür ettiler. 

ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

İlçede bulunan okulları ziyaret ederek eğitimcilerin günlerini kutlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Çocuklarımıza hayatı sevmeyi, küçük şeylerle mutlu olmayı, adaleti, hakkaniyeti, özgürlüğüne sahip çıkması ve inandığı değerler uğrunda mücadele etmesi gerektiğini öğreten, istikbalimizin inşası için bu kutsal vazifeyi üstlenen öğretmenlerimizin gününü yürekten kutluyorum. Aydınlıklara yürüyen ve uğrayacağı her limanın da aydınlık ve özgürlüğe ulaşacağına inandığım eğitimcilerimizin, daha iyi koşullarda hizmet vermesini sağlamak için ilçemizdeki eğitim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bizleri geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutluyor. Tüm eğitim şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.