Binler Silivri'de Yeni Yıla Merhaba Dedi

Silivri Belediyesi'nin organize ettiği yılbaşı kutlamalarında her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişi bir araya gelerek, aynı anda 2013 yılına merhaba dedi.

Binler Silivri'de Yeni Yıla Merhaba Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de binlerce kişi yeni yılı coşkuyla karşıladı. Silivri Belediyesi tarafından sahil kordon boyunda gerçekleştirilen renkli yılbaşı kutlamalarına Silivrililer yoğun ilgi gösterdi. Kırmızı halı üzerinde gerçekleşen açık hava partisi saat 22.00’de başladı. Kutlamalar boyunca Silivri Belediyesi tarafından pamuk şekeri, helva, kuruyemiş ve kola ikramının yanı sıra, vatandaşlara Silivri Belediyesi atkısı, yılbaşı seti, yeni yıl takvimi ve belediye bülteni hediye edildi. Kutlamalara binalara yansıtılan lazer gösterileri ve havai fişek gösteri damgasını vurdu.

 

NOEL BABA’DAN SÜRPRİZ HEDİYELER

Sahile yerleştirilen varillerde yanan ateşle ısınan Silivrililer, parti alanına yerleştirilen fotoğraf standına da yoğun ilgi gösterdi. Noel Baba ve Kardan Adam figürlerinin bulunduğu fotoğraf standında, çocuklar fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı. Kutlama alanındaki Noel Baba, belediyenin hediyelerini dağıtarak, çocuklarla oyunlar oynadı.

 

IŞIKLAR’DAN YENİ YIL TEMENNİSİ

Yılbaşı Partisi’ne ailesi, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2012 yılının son dakikalarında yaptığı konuşmasında Silivrililerin yeni yılını kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeleri konusunda temennide bulundu. Başkan Işıklar; “Değerli hemşerilerim mutluluk, sağlık, refah, adalet, özgürlük ve eşitlik özlemlerinizin tümünü gönülden paylaşıyor; hep birlikte aydınlık yarınlar temenni ediyorum. İnandığınız değerlerin, içinizde büyüttüğünüz umutların, güneşin buz tuttuğu yerde bile yeşermesi dileğiyle, mutlu yıllar diliyorum” dedi.

 

GERİ SAYIM COŞKUSU

İlçe sahilinde toplanan binlerce kişi, 2012 yılının son 10 saniyesinden geriye hep bir ağızdan sayarak çığlık, alkışlar ve havai fişek eşliğinde 2013 yılına merhaba dedi. Yaklaşık 15 dakika süren havai fişek gösterisi büyük coşku yaratırken, Silivrililer de alkışlarıyla bu coşkuya ortak oldular. Dj Barbarosun’un performansıyla birlikte renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalar, hep birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi.