Birlikte Seçim Heyecanı

Marmara Belediyeler Birliği Meclisi'nin 2011 yılı birinci toplantısı, 28 Nisan tarihinde Silivri'de yapılacak.

Birlikte Seçim Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Belediyeler Birliği Meclisi'nin 2011 yılı birinci toplantısı, 28 Nisan tarihinde Silivri'de yapılacak. Marmara Bölgesi'ndeki 230 başkanın katılacağı meclis toplantısında seçim heyecanı da yaşanacak. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ikinci kez başkanlığa aday olacak.

Marmara Belediyeler Birliği 2011 yılı 1. olağan genel kurulu için 27-28 Nisan 2011 tarihlerinde Silivri'de toplanılıyor. Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılacağı toplantıda başkanlık, encümen ve komisyon üyeleri seçimi de yapılacak. 27 Nisan Çarşamba sabahı Silivri Klassis Resort Otel'de toplanacak olan birlik üyesi belediyelerin başkanları ve temsilcileri,  17.00 - 18.00 saatleri arasında Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Ortak Kurulu ile toplantıya girecek.

Encümen toplantısında, ertesi gün gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesi durum değerlendirilmesi yapılarak, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından encümen üyelerine bilgi verilecek.

"SİYASİ AYRIM GÖZETMEDİK"

28 Nisan Perşembe günü yapılacak Birlik genel kurulunda ise seçim heyecanı yaşanacak. Marmara Belediyeler Birliği yönetiminde iki yılı tamamladıklarına dikkat çeken Altepe, "İlke ve değer odaklı bir yönetim anlayışı ile 2009 yılında kendimizden önceki yönetimlerden devraldığımız bayrağı, aynı inanç ve ilkeler çerçevesinde daha ileriye götürmenin sorumluluğu içinde, birlik üyesi belediyelerimizden iki yıl daha sorumluluk istiyorum. Bugüne kadar sorumluluk duygusuyla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi, hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin sürdürdüğümüz gibi, gelecek dönemde de objektif bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.