Bozoğlu: Güçlü Türkiye'ye en büyük katkı Öğretmenlerden

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Bozoğlu: Güçlü Türkiye'ye en büyük katkı Öğretmenlerden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Bozoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hemşerilerim, hayata geldiğimiz ilk andan itibaren bizlere bedenimizi, çevremizi ve yaşamayı öğreten ilk öğretmenimiz annelerimizdir. Okul çağına gelene kadar bir çok şeyi annelerimizden öğreniriz. Okul çağımıza geldiğimizde ise eğitimin en önemli kısmı başlar. Okula başladığımız andan itibaren bizlerin eğitimi, gelişimi öğretmenlerimize emanettir.

Birçok zorluk ve fedakarlıklarla bizlerin topluma ve millete faydalı birer birey olmamız için çaba sarf ederler. Onların yetiştirdiği çocuklar geleceğe yön verir. Bunu en güzel, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk şu sözleri ile dile getirmiştir; 'Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Güçlü Türkiye yolunda hızla ilerleyen bir ülke olarak, devletimizi ve milletimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızın eğitiminde öğretmenlerimizin çok büyük katkısı ve emeği olacaktır.

Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canları pahasına çok kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra ederken şehit düşen Aybüke öğretmen gibi görevi başında şehit olan ve ahrete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, öğretmenlik mesleğinin ulu çınarları emekli öğretmenlerimizin ve görevi başındaki bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum.”