Bozoğlu 'Sizler bizim gurur kaynağımızsınız'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu itfaiyenin kuruluşunun 304. yıl dönümü dolayısı ile İBB Silivri İtfaiye Gurup Amirliğini ve Silivri'de ki diğer itfaiye istasyonlarını ziyaret etti

Bozoğlu 'Sizler bizim gurur kaynağımızsınız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu itfaiyenin kuruluşunun 304. yıl dönümü dolayısı ile İBB Silivri İtfaiye Gurup Amirliğini ve Silivri’de ki diğer itfaiye istasyonlarını ziyaret etti. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Bozoğlu İtfaiye Anı defterine günün anısına birde yazı yazdı.

ÇOÇUKLARIMIZIN SÜPER KAHRAMANLARISINIZ

Silivri İtfaiye Gurup Amirliği ziyaretinde, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve beraberinde ki heyeti, İBB Silivri İtfaiye Grup Amiri Cemalettin Öztürk, İBB İtfaiye 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ramis Sümbül, Grup Amir Yardımcısı Aslan Sekmen ve itfaiye erleri karşıladı.

İBB Silivri İtfaiye Grup Amiri Cemalettin Öztürk, İBB İtfaiye 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ramis Sümbül, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve beraberindeki heyete çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade edere teşekkür etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, itfaiye erlerinin 304. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek, İtfaiyeci olmak fedakârlık ister, sizler canları pahasına her türlü tehlikeye karşı bedenini siper eden gerçek kahramanlarısınız.

Sadece yangın konusunda değil birçok doğal afet ve kazalara da müdahale ederek birçok insanın ve canlının hayatını kurtarıyorsunuz. Yaptığınız bu kahramanlıklarla çocuklarımızın da hayalindeki meslekler arasında en üst seviyelerde yeriniz var. Bu nedenle gurur verici bir meslek icara ediyorsunuz.  Şahsım ve teşkilatım adına sizlere çok teşekkür ediyorum.

SİZLER İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

304. Yıl önce kurulan bu teşkilatın hakkı hiçbir zaman ödenmez. Daha nice yıllarda kazasız belasız görevler yapmanızı temenni ediyor, görevi başında şehit olmuş itfaiye erleri başta olmak üzere hayata veda eden bütün itfaiye erlerimize Allah’tan rahmet, emekli arkadaşlarımıza sıhhat ve selamet, sizlere de başarılar diliyorum.  Sizler için her türlü desteğe hazırız.” dedi. Başkan Bozoğlu günün anısına İtfaiye anı deflerine bir de yazı yazdı.  Program itfaiye erleri ile günün anısına çekilen toplu resimle sona erdi.