Bu Yol Araçların Değil, Yayaların Oldu

Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii, tamamlanan düzenleme çalışmalarının ardından bölgeye yerleştirilen sosyal donatı alanlarıyla da hareket kazandı.

Bu Yol Araçların Değil, Yayaların Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatlarıyla hayat bulan Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii’ndeki düzenleme çalışmaları tamamlandı. Silivri Belediyesi 2011 Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar Silivrililer tarafından beğeni toplarken, yürüyüş yolunda trafiğe kapatılarak oluşturulan satranç alanı, çocuk oyun alanı ve spor aletleri de bölgede hareketlilik yarattı.

İlçenin en güzel yerlerinden biri olmasına rağmen, yıllardır hiçbir şekilde değerlendirilemeyen, insanların ailece yürümeye çekindikleri bölgede tamamlanan çalışmalarla birlikte, Boşnak Bahçe Mevkii yürüyüş parkuru sabah sporuna çıkan Silivrililerin yeni adresi haline geldi. Satrançseverlerin de uğrak mekânlarından biri olan Boşnak Bahçe yürüyüş yolu, Silivri Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeler ile aydınlık, çağdaş ve modern bir görünüme kavuştu.