Çalışan Gazeteciler Gününde SHA'ya ziyaretçi akını

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Silivri Haber Ajansı (SHA) 'na ziyaretçi akını oldu.

Çalışan Gazeteciler Gününde SHA'ya ziyaretçi akını
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilk olarak AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçedeki gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında Silivri Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Yusuf Eker’e hediye takdim eden Kutlu, gazetecilik mesleğinin zorluklarına değindi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, SHA’yı ilk ziyaret edenlerden oldu.10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayan Kaya “Atatürk'ün; 'Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır' sözlerine ekledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Sema Arcan, Binnaz Kaya ve Aylin Korkmaz da SHA’yı ziyaret etti. Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahsederek “Demokrasinin ve sağlıklı bir toplumun oluşumunda tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medya çok önemli bir yere sahiptir. Bu bilinçle hareket eden gazetecilerin, halkı bilgilendirmek, bilinçlendirmek için verdikleri mücadele her zaman takdirin üzerindedir. Doğru, dürüst ve tarafsız olarak kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Özel Maşalacı Kreş ve Anaokulu öğrencileri Kurum müdürü Şule Keçeci Boz, Orçun Koyuncuoğlu ve Seren Şeker ile birlikte haber merkezimizi ziyaret etti. Kendilerinin tasarladığı karton fotoğraf makinaları ve ellerindeki dövizlerle birlikte adeta SHA’da çiçekler açmasına sebep olan minik öğrenciler SHA yöneticisi Yusuf Eker’e merak ettikleri sorulara cevap aradılar.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Ayşe Ural, SHA koordinatörü Şenay Kobak ve Neslihan Aydın’a  özel olarak hazırlanmış hediyeleri takdim ederken Çalışan gazeteciler gününü tebrik etti.

2018 yılına sektöründe Trakya’nın en büyük yatırımını gerçekleştiren Özel Aktif Çağrışım Rehabilitasyon Merkezi sahibesi Seda Şahin ve kurum yöneticileri Şenay Sevgi Erel Argun ile Selda Pençe, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği sürdürdü. Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle pasta keserken” Gazetecilik zor bir meslek ancak bir işi sevgi ile yoğurduğumuzda ortaya başarı ve zafer olarak doğuyor. Bu ve bundan sonraki yıllar içinde başarılarınızın devamını dileriz “ifadelerini kullandı.

Eğitim-İş Silivri şube müdürü Hasan Okan ve yönetim kurulu üyesi Yasin Agin de haber merkezimizi ziyaret edenlerden oldu. SHA’nın istikrarlı ve tarafsız yayın politikasının kurulduğu günden bu yana değişmediğini vurgulayan Okan, çalışmalarımızda başarılar diledi.

Saadet Partisi ilçe Başkanı Kadir Tokalı ve partinin önceki Başkanı Mahmut Hamdemirci de ziyaretimize gelerek çalışmalarımızda başarılar dileyen isimlerden oldu.

Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Recep Akıncı, basının önemine dikkat çekerek, Silivri’mizde işini layıkıyla yapan isimlerin başında gelen bir yayın kurumusunuz. Yayın politikanızı ve kurumsal olarak başarı çizginizi hep yükselten, sürekli bir çalışma içerisinde olan sizlerin gününü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Silivri Rizeliler derneği başkanı Sinan Azder, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SHA’yı ziyaret etti. Çalışan gazeteciler gününü kutlayan Rizeliler derneği yöneticileri gazetecilik mesleği ve güncel konular üzerine bir süre sohbet etti.