Cezaevinde Futbol Sahası ve Kütüphane Açıldı

Silivri Cezaevi, İstanbul Valisi Vasip Şahin'in de katılımıyla Cezaevi yerleşkesi içerisinde bir dizi açılışa ev sahipliği yaptı.

Cezaevinde Futbol Sahası ve Kütüphane Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Cezaevi yerleşkesi içerisinde sponsor destekleriyle faaliyete açılan Bisiklet parkuru, Futbol sahası ve Kütüphane açılış töreni dün İstanbul Valisi Vasip Şahin’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Cezaevi konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Silivri Ceza İnfaz kurumu yerleşke tanıtım videosu ve 15 Temmuz Şehitleri videosunun izlenmesinin ardından 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitler için Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından dua edildi.

Programda konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Bugün burada yapılanlara baktığımızda maddi anlamda çok büyük bir şey ifade etmese de anlam olarak değerli. Ayrıca bir bakışın değişmesi açısından da çok önemli bir faaliyet. Ben işin bu tarafını önemsiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda katılımcılar kütüphane ve futbol sahasının açılışı gerçekleştirilerek bisiklet yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Açılış törenine İstanbul Valisi Vasip Şahin,Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Bakırköy Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve davetliler katıldı.