Cezaevi'nde görev yapan teğmen intihar etti

Ergenekon sanıklarının tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde görevli 25 yaşındaki Jandarma Teğmen Mustafa Can'ın (25) Muğla'nın Yatağan İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Silivri'de iki ay önce göreve başlayan Can, dün beylik tabancasıyla intihar etti

Cezaevi'nde görev yapan teğmen intihar etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ergenekon sanıklarının tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde iki ay önce göreve başlayan Muğlalı Jandarma Teğmen Mustafa Can'dan (25) gelen acı haber Yatağan'daki ailesini perişan etti.

KARA HABER MUĞLA'YA ÇABUK ULAŞTI
Yatağan Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Göksel Söylemez ve Yatağan Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürü Yüksel Akın, dün (cumartesi) akşam saatlerinde Teğmen Mustafa Can'ın GELİ'de Şube Müdürü olarak görev yapan babası 57 yaşındaki Dilaver Can ve annesi Fatma Can'ı evlerinde ziyaret edip kara haberi verdi.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİ SÖYLENDİ
Aileye, tek evlatları olan bekar Mustafa Can'ın İstanbul'daki birliğinden izinli olarak ayrıldığı sırada trafik kazası geçirerek yaşamını yitirdiği söylendi. Genç teğmenin anne ve babası sinir krizi geçirdi. Evin önünde sağlık ekipleri bekletilirken, acı haberi alıp gelen yakınları da Can ailesini teskin etmeye çalıştı. Ancak, Jandarma Teğmen Mustafa Can'ın trafik kazası geçirmediği, dün öğle saatlerinde bunalıma girerek beylik tabancasıyla intihar ettiği öğrenildi. Otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin tespitiyle birlikte gerekli açıklamaların yapılacağı ifade edildi. İstanbul'daki intiharın cezaevinde mi ya da başka bir yerde mi olduğuna ilişkin askeri yetkililerce herhangi bir açıklama yapılmadı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Baba Dilaver Can gece İstanbul'a hareket ederken cenazenin yarın Muğla'ya getirilmesinin beklendiği belirtildi.