Chp Silivri İlçe Örgütü'nde Bayram Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü'nün Kurban Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı, bayramın 2. günü 14.00- 15.00 saatleri arasında ilçe binasında gerçekleşti.

Chp Silivri İlçe Örgütü'nde Bayram Kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Gerçekleşen bayramlaşma programında, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, tüm partililerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

ŞAHİN: “BARIŞ İÇİNDE GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bu bayram biraz buruk bir bayram oldu. Önce şehitlerimiz ardından da Van depremi. Van depremi bir ulusun zor günlerden nasıl birlik ve beraberlik içinde çıkılabileceğini gösterdi. Silivri halkı da Kent Konseyi öncülüğünde, Belediyemizin ve partimizin desteği ile yardımlarını yaptı. Her ne kadar buruk olsak da hayat devam ediyor. Bu ülkenin aydınlık bir geleceğe taşınmasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevi büyüktür. Bayramlaşma gününde buraya gelen tüm partililerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu mübarek günler herkesin de bildiği gibi dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kalktığı günlerdir. Biz kendi içimizde barışı bir şekilde çözeriz ama bu ülkenin barış içinde geleceğe doğru yürümesi için sizlere de görev düşüyor. Bu duygularla hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, teşekkür ediyorum.”

 

IŞIKLAR: “ÜLKE OLARAK GÜÇLÜ BİR ÇİMENTOMUZ VAR”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, partililerinin bayramını kutladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hepinizin bayramını içtenlikle kutluyorum. Son zamanlarda ülkemizin yaşadığı felaketlerin aynı günlere denk gelmesi bu bayram bir burukluk yarattı. Ülkemizde yapı kalitesinde insana verilen önem sorunu var, planlama sorunu var. Yalnız bunlar değil, ekonomik sorunlarımız var, güvenlik sorunumuz, demokrasi sorunumuz var. Tüm acıların yanında, ortak bir acımız olduğunda birleşebilme özelliğimiz var. Orada BDP’li, MHP’li, CHP’li demeden herkes seferber oldu. Tüm zorluklara rağmen, bir arada olmamızı sağlayan güçlü bir çimentomuz var. En azından bu sevindiriciydi. Bayramlarında böyle bir özelliği var. Bugün bayramı yaşıyoruz ama planlama sorunundan tutun da, insana verilen önem sorunundan, ekonomik sorunlara kadar yansıyan geniş bir yelpaze ile uğraşıyoruz. Dün kurban kesim yerlerini dolaşırken, bu mübarek bayramda bizleri anguslara, limuzinlere, Macaristan’dan gelen hayvanlara muhtaç bırakan anlayışın hayvancılığı ne hale getirdiğini gözlemledim. Bu da en büyük sorunlarımızdan bir tanesi. Tarım ülkesi olan memleketimizde, hayvancılığın ve tarımın yok edilmek istendiğini, dışa bağımlı bir hale getirildiğini görüyoruz. Bir vatandaşımız ‘Bugün limuzin geldi, yarın da Mercedes gelir herhalde’ diyerek kendinle dalga geçer hale gelmiş. 20 büyük ekonomiden biri olabilirsiniz ama bu gerçekte öyle mi? Önemli olan dağılımın ne kadar adil olduğu. İşte bizim mücadelemiz burada başlıyor. Bu gelirin, ülke zenginliğinin adil olarak dağıtılması için, bir arada olmamızın önemi büyük. İşte Cumhuriyet Halk Partisi, yaşanabilir bir ülkede, barış ve huzur içerisinde, zenginliği yayarak, adaletle dağıtılmasını sağlayacak tek parti. Bundan başka bir güç, demokratik refleks ve yetenek maalesef yok. Önce kendi içimizde barış içerisinde, sevgiyle birbirimize sarılacağız ve önümüze koyularak dayatılan sorunları da bir bir aşacağız. Bu irade, bu huzur hepimizde var, buna kesinlikle inanıyorum. Bu inançla hepinizin bayramını gönülden kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu bir geleceğe hep birlikte yürüme dileğiyle, hepinize sevgiler saygılar sunuyorum.” Dedi.

Bayramlaşma törenine, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, belde ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Saat 14.00- 15.00 saatleri arasında gerçekleşen bayramlaşmada konuklara çay, kahve ve çikolata ikram edildi.