Çifte standart mı uygulanıyor?

23 Nisan tarihinde Silivri sahilinde stand kurma taleplerinin geri çevrildiğini belirten Mektebim okulları yöneticileri 'Silivri Belediyesi çifte standart' uygulandığını iddia ederken Silivri Belediyesi yetkilileri de 'hiçbir kuruluşa izin verilmediğini, izinsiz kurulan standların da kaldırıldığını' belirtti.

Çifte standart mı uygulanıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Pazar günü 23 Nisan Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında Silivri sahili en yoğun günlerinden birini yaşadı. Bunu fırsat bilen birçok eğitim kurumunun Silivri sahilinde stand açarak kurumlarını tanıtma gayretinde olduğu gözlemlendi.

Mektebim Okulları yöneticileri de stand kurmak için Silivri Belediyesine müracaat ettiklerini ancak bu taleplerinin uygun bulunmadığı gerekçesiyle reddedildiğini, diğer birçok eğitim kurumunun sahilde stand açtıklarını belirterek “Silivri Belediyesinin çifte standart” uyguladığını iddia etti.

Silivri Belediyesi yetkilileri de iddiaların asılsız olduğunu, hiçbir kurum yada kuruluşa izin verilmediğini, izinsiz açılan standların ise görevli personeller tarafından kaldırıldığı belirtildi. Ayrıca, Silivri sahilinde yaz sezonunda kurulmak istenen stand v.b. konular için müracaatların 15 Mayıs’tan itibaren alınmaya başlanacağı öğrenildi.