Coşku zirve yaptı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında binlerce Silivrili ellerinde bayraklarla Silivri sahilini doldurdu. Yüksek Sadakat 'in sahne aldığı konserde coşku zirve yaptı.

Coşku zirve yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde, Yüksek Sadakat sahne aldı.

Konser öncesinde vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Hepiniz birer Mustafa Kemal Atatürk, hepiniz birer Halide Edip Adıvar, birer Nene Hatun olacaksınız. Bu Cumhuriyet değerlerini, ilelebet sonsuza kadar yaşayacağız, yaşatacağız. Bizim yarınlarımız, heyecanımız, geleceğimize kuracak gençler; bilimle, teknolojiyle aydınlığın geleceğiyle kuşanacaklar. Bu vatanın her karış toprağı medeniyetimizin bir parçası. Sizler bu vatana sahip çıktıkça, farklılıkları zenginlik saydıkça, hoşgörüyü ve birbirimize tahammül edebilmeyi içselleştirdiğimizde çok daha güzel günler göreceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gönülden kutluyorum. 19 Mayıs’ı yaşatma ısrarını ve inadını sürdürdüğünüz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.