Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'da toplu açılış törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da toplu açılış törenine katılarak ilçede hizmete sunulan birçok tesisin resmi açılışını gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da inşa edilen bölge idare mahkemesi,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'da toplu açılış törenine katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da toplu açılış törenine katılarak ilçede hizmete sunulan birçok tesisin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da inşa edilen bölge idare mahkemesi, okullar, bilgi evleri, spor salonları, parklar, kapalı yüzme havuzları, sağlık tesisleri, camiler ile prestij caddelerinin de aralarında bulunduğu birçok tesisin resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve çok vatandaş katıldı.

Açılış protokol konuşmalarıyla başlarken alandaki çok sayıdaki vatandaşın Türk bayraklarını hep birlikte sallaması renkli görüntüler oluşturdu. Başkan Çağırıcı, konuşması sırasında 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Bağcılarlı Ramazan Sarıkaya’nın Umre ziyareti sırasında kaleme aldığı duayı vatandaşlarla paylaştı. Ardından ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen camiler ve çalışmalardan bahseden Başkan Çağırıcı, toplu açılışa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

"Bağcılar, ülkemizi işgal girişiminde bulunan FETÖ mensubu üniformalı hainlere karşı göğsünü siper etti"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanlarında olduklarını ifade ederek Erdoğan’a teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında sizin çağrınız üzerine Atatürk Havalimanı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, emniyet müdürlüğü binası, büyükşehir belediye binası başta olmak üzere cadde ve meydanlara Bağcılarlı hemşehrilerimiz akın ettiler. Bağcılar, olarak ülkemizi işgal girişiminde bulunan FETÖ mensubu üniformalı hainlere karşı göğsünü siper etti. Bu sırada silahını millete doğrultan hainlerin açtığı ateş sonucu ilçemizden Ramazan Sarıkaya kardeşimizi şehit verdik. Bununla birlikte 30 gazimiz şu anda bu alandalar. 16 Nisan’daki referandumda Türkiye’yi ayağına vurulan prangalardan kurtaracak olan Cumhurbaşkanlığı sistemine Bağcılar olarak Cumhurbaşkanını halkın seçmesi noktasındaki oylamada yüzde 70 oy verdiği gibi bu günde tüm gücüyle evet diyor" dedi.