Cumhuriyet'imizin 87.yıldönümü kutlu olsun

Haber Ajansımızın İmtiyaz sahibi Yusuf EKER’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı:

Cumhuriyet'imizin 87.yıldönümü kutlu olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

"Milletimizin yeniden dirilişinin sembolü olan Cumhuriyetin ilanının 87. yıldönümünü milletçe huzur ve güven içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal’in 1919’da Samsun’a çıkmasıyla başlayan milli mücadele Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmıştır.

İlan edildiği 1923’ten bu yana tarihimizde büyük bir çığır açan Cumhuriyet, 87 yıldır devletimize yön vermeye devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kuruluşunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gösterdiği irade ile milletimizin eşsiz cesaret ve kahramanlığı belirleyici olmuştur.Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde milletimizin büyük fedakarlığı ile  kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizden en ufak bir  taviz vermeden, daha demokratik, daha müreffeh bir Türkiye için gayret göstermek hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anar, halkımızın Cumhuriyet Bayramlarını kutlar, saygılar sunarım.”

Yusuf EKER