Doktorlar Ata'ya çelenk sundu

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilciliği, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Atatürk Anıtı önünde program gerçekleştirdi.

Doktorlar Ata'ya çelenk sundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilciliği, bugün 12.30 da Atatürk Anıtı’nda program düzenledi. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu’nun da katıldığı programda, doktorlar Ata’ya çelenk sundu. Programda açılış konuşmasını İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilcisi Fethi Bozçalı yaptı. Bozçalı, Ankara da gerçekleştirilen terör saldırısına yönelik, “14 Mart Tıp Bayramı olması sebebiyle bir anıtsal tören için toplanmış bulunmaktayız. Ancak dün akşam saat18.00-19.00 civarlarında Ankara'da yine bir katliam haberi aldık ve şuana kadar 37 tane insanımızın hayatını kaybettiğini öğrendik. Yaralımız da var bunlardan 19 tanesi de ağır yaralı... Dün akşamdan beri Ankara Tabip Odası ve Türk Tabipleri Birliği, Ankara'nın 10 hastanesinde yaşam savaşı veren, katliamdan nispeten kurtulan canlarımızla ilgilenmeye çalıştılar. Bizim isteğimiz en azından yaralın şifa bulması ağır yaralarında ölmeden yataklarına geçmesidir” ifadelerini kullandı.

Bozçalı’nın yaptığı konuşmanın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Doktorlar programlarını İstiklal Marşı okuyarak sonlandırdı.   

BALCIOĞLU’NDAN ÇİÇEK

Doktorların gerçekleştirdiği programdan sonra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, sağlık görevlilerine çiçekler verdi.