Dün CHP'ye bugün AK Parti'ye !

Referandum süreci içerisinde Siyasi partilerin savundukları fikirleri pankartlar asarak kamuoyuyla paylaşılması amacıyla asılan pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından bir bir zarar veriliyor. Geçtiğimiz günlerde C.H.P.'nin asmış olduğu 'Hayır' pankartlarından sonra dün gecede AK Parti'nin 'Evet' pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Dün CHP'ye bugün AK Parti'ye !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum süreci içerisinde siyasi partilerin Silivri’de göz önünde olan yerlere astığı pankartlara kimliği belirsiz kişiler bir bir zarar veriyor. Geçtiğimiz günlerde CHP’nin asmış olduğu pankartlara zarar verilirken dün gecede AK Parti’nin asmış olduğu pankartlara zarar verildi. Kimliği belirsiz kişilerce yapılan bu girişimlerde kimi pankart kesici aletle parçalanırken kimi pankartta çöp kutularına atıldı.

Bu duruma siyasi parti temsilcileri tepki gösterirken CHP sosyal medya hesabından “Bütün ilçemizde Hayır pankartlarını yırtan zihniyete Demokrasi anlayışınız Bu mudur diye soruyoruz?” açıklaması yaparken AK Parti yetkilileri ise “AK Gençliğin sabahlara kadar, yağmur, kar, ayaz demeden astığı pankartları kesiyorlar, ama kesilen pankartın yerine yenisi asılıyor, Ajitasyon yapılmıyor.”diyerek tepki gösterdi.