'Dünyayı Kitap yeşertecek'

Silivri Haber Ajansı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Silivri Kaymakamlığı'nın oluru, Silivri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle, ilçede ihtiyaç sahibi okullara hediye edilmek üzere başlatılan Kitap Toplama Kampanyası, yoğun katılımla devam ediyor.

'Dünyayı Kitap yeşertecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM

22 Nisan’da başlatılan “Dünyayı kitap yeşertecek” isimli kitap toplama kampanyasına kitap bağışları yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçede bulunan okullarda ve SHA’nın merkezinde Silivri Belediyesince yaptırılan kitap toplama kutularında biriken kitaplar Mayıs ayı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından incelenerek ilçede bulunan eğitim kurumlarına teslim edilecek.

BİNLERCE KİTAP TOPLANDI

Kampanyanın süreci hakkında bilgiler aktaran Proje sorumlusu Chenay Kobak “Kampanyamıza başladığımız günden itibaren yoğun bir katılım olduğunu gördük. İlçe protokol üyeleri düzenlenen bu kampanyaya tam destek oldu. Gerek ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumlarında gerekse SHA’nın haber merkezinde toplanan kitapların binlerce olduğunu söyleyebiliriz. Kampanyamız Mayıs ayı sonuna kadar devam ediyor. Amacımız; düşünen, araştıran, sorgulayan, öğrenen ve öğreten, yetkin ve etkin bir neslin yetişmesine katkı sağlamak. Okumak bize onlarca sorunla mücadele etmenin binlerce yolunu gösterir. Toplumsal barış için, ülkemizin güçlü olması için okumalıyız. Onu ileriye götürüp geliştirmeliyiz, toplum bilgiliyse ancak ülkesine faydalı olabilir. Başarı sadece okulu bitirmek değildir. Başarının sırrı okumak ve bilinçlenmektir” İfadelerini kullandı.