Eğitim İş'ten kadın üyelerine özel gösteri

Eğitim İş Silivri Temsilciliği, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü 'dolayısıyla kadın üyeleri ile Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katkılarıyla 'Olgun Portakal' oyununda buluştu.

Eğitim İş'ten kadın üyelerine özel gösteri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim İş Silivri Temsilciliği Başkanı Hasan Okan yaptığı açıklamada “Eğitim İş Silivri Temsilciliği olarak laik, demokratik, bilimsel ve kamusal eğitimin sürdürülmesi, emeğin yüceltilmesi, örgütlenme ve üyelerimizin özlük-hukuk işlemlerinin takibi için çaba göstermekteyiz. Kurum ve kuruluşlarla üyelerimizin yararına protokoller imzalamaktayız. Bunların yanında üyelerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla Eğitim İş İstanbul 3 Nolu Şubemiz ile koordinasyon içinde drama, halk oyunları, zekâ oyunları, enstrüman kursları, koro, şiir gurubu, fotoğrafçılık eğitimleri, diksiyon, hızlı okuma, hafıza teknikleri kursları, seminerler, konferanslar planlıyoruz” dedi.

“Eğitim çalışanlarının tanışıp kaynaşmaları ve güzel vakit geçirmeleri amacıyla da tiyatro gösterimleri düzenliyoruz.” Diyerek sözlerini sürdüren Okan “Bu bağlamda emek mücadelesinde çok önemli yer tutan “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü “dolayısıyla kadın üyelerimiz ile Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü katkılarıyla “Olgun Portakal” oyununda buluştuk. Üyelerimiz ile farklı etkinliklerde tekrar buluşacağız. Katılan tüm dostlara teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.