Ekim ayı meclisi görüşüldü

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddelerinden 3’ü karara bağlanırken, 6 tanesi de ilgili komisyonlara havale edildi.

Ekim ayı meclisi görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Ekim 2010 Pazartesi Günü saat 14.30’da gerçekleştirildi. Bir gündem maddesinin de eklenmesiyle 9 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; 3 madde karara bağlanırken, 6 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.

 

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ

- Engelli öğrencilerin yemek bedelinin karşılanmasının görüşüldüğü 1. Gündem maddesi oy birliğiyle karara bağlandı.

- Gündemin 5. Maddesi olan Belediyemiz kadrolarında unvan değişikliğinin yapılmasının görüşülmesi oy birliğiyle kabul edilerek, karara bağlandı.

- 8. Gündem maddesi olan Belediyemize ait Alibey Mahallesi, 262 ada, 1 parseldeki bina ve bitişiğindeki deponun İ.B.B Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Emlak Müdürlüğüne tahsisi oy birliğiyle karara bağlandı.

 

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ

-Gündemin 2. Maddesi olan Belediyemiz 2011 Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

- 3. Gündem maddesinde görüşülen Acize ücreti yardımının arttırılması konusu, Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

-Belediyemiz 2011 Mali Yılı Stratejik Performans Programının görüşüldüğü 4. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

-Gündemin 6. Maddesi olan Belediyemiz mülkiyetindeki Silivri Ortaköy Mahallesi, 628 ada 3 nolu parselin satışının görüşülmesi, İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na,

- 7. Gündem maddesinde görüşülen Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi, Hukuk Komisyonu’na

-Gündeme 9. Madde olarak ilave edilen Belediyemiz mülkiyetindeki taşınmazların Türk Kızılayı’na tahsisi ile ilgili Ek Protokol’ün görüşülmesi, İmar ve Hukuk Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi. Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 08 Ekim 2010 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.