Ekipler kar mesaisinde

Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, bölgede son birkaç gündür devam eden kar yağışları nedeniyle mahalle, köyler ve sokaklarda başlattıkları kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ekipler kar mesaisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın bizzat oluşturduğu karla mücadele ekipleri, yoğun yağışa aldırmadan bölgenin her noktasında sürdürdüğü çalışmalarıyla vatandaşların beğenisini topluyor. Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce oluşturulan karla mücadele ekipleri, ihtiyaç duyulan ve yardım talep edilen her noktaya ulaşarak sorunsuz bir kar çalışması sürdürülmesini sağladı.

 

170 TON TUZ ATILDI

Silivri Belediyesi’nin araç ve ekipmanlarıyla yapılan tuzlama çalışmaları kapsamında Silivri’nin tüm mahalleleri ve köylerine toplamda 170 ton tuz döküldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çatalca Şubesi Yol Bakım Şefliği deposundan, Silivri Belediyesi araçlarıyla bölgenin tuz ihtiyacı karşılandı.  

 

IŞIKLAR’DAN KAR UYARISI

İlçe halkının sorunsuz bir kış geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tüm mahallelerimizde ve köylerimizde 24 saat görev başında olan ekiplerimiz, yollardaki buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Bölgemizde ulaşılamayan bir yer yok. Halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi karla mücadele ekiplerine, 736 10 02 ve 727 10 45 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.