Emniyete taziye ziyaretleri devam ediyor

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler için taziye ziyaretleri devam ediyor.

Emniyete taziye ziyaretleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Zafer Erik, Bozan Akcan, Mustafa Çakıroğlu, Kaan Dirik, Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, burada Emniyet Müdürü Hakan Er ve tüm teşkilata başsağlığı dileklerini iletti.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz “"geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta polisimize yönelik kalleşce planlanan terör saldırısı nedeniyle Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanlığı olarak bu elim hadiseyle ilgili çeşitli şekillerde tepkilerimizi gösterdik. Birlik ve beraberliğimize yönelik dilek temenni ve dualarımızı dile getirdik. Tabii ki bütün bunlar gecesini gündüzünü katan, hayatı pahasına görevlerini yapan polis teşkilatımıza olan borcumuzu ödemeye yetmez. Biz de Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanlığı olarak her zaman her yerde ne pahasına olursa olsun polisimizin ve devletimizin yanında olacağımızı tekrardan hatırlatmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyaret gerçekleştirerek, hem baş sağlığı hem de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." dedi.