Engel tanımayan Cafe

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın insan odaklı projelerinden biri olan “Engelli Cafe” Ocak ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak

Engel tanımayan Cafe
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın engellilere yönelik olarak verdiği hizmetlere bir yenisi daha ekleniyor. Yeni Mahalle, İbrahim Öztürk Sokak’ta yer alan Kipa Alışveriş Merkezi’nin kamuya terkli park alanında, engelliler için yapımına başlanan 53 m2’lik Engelli Cafe projesi Ocak ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak.

BAŞKAN IŞIKLAR “GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ”

Engelli öğrencilerin, çalışarak hizmet vereceği Engelli Cafe hakkında açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Engelli çocuklarımızı hayata bağlamanın yolu insanlar ile iç içe olmalarını sağlamaktan geçer. Engelli evlat sahibi ailelere destek olmalıyız. Çankaya Belediyesi’nin uyguladığı Engelli Cafe projesini biz de Silivri’de uygulayacağız. İnşaatı başlayan cafe ay sonu hizmet vermeye başlayacak. Burada, garsonluk eğitimi alan engelli çocuklarımız çalışacak. Hem harçlıklarını çıkaracaklar, hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamış olacaklar. Öz güvenleri artacak. Hedeflenen tarihe göre bir aksilik yaşanmazsa, Ocak ayı sonunda bu özel çocuklarımızın ellerinden çaylarımızı keyifle yudumlayacağız” dedi.