Fenerköy'e Müjdelerle Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, eylül ayında doğalgaz da getireceği Fener Köyü'ne Hububat Kurutma Ünitesi, Süt Sağma Merkezi ve Fenerköyü Camisi çevresine park ve bahçe düzenlemesi yapma müjdesi verdi.

Fenerköy'e Müjdelerle Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Silivri Özel Hayat Hastanesi’nde Murat Hazıroğlu’nu ziyaret ettikten sonra, muhtar Muharrem Eren’in daveti üzerine Fener Köyü’ne geçti. Fener Köyü Muhtarı Muharrem Eren ve köy halkı tarafından samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan AK Parti heyeti, genel seçimde verilen destek nedeniyle teşekkür etti.
TOPBAŞ’A DOĞALGAZ TEŞEKKÜRÜ
AK Parti heyetinin Fener Köyü ziyaretinde engelli vatandaş Özgür Kuran, köy kahvehanesine akülü sandalyesiyle gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş’a köye doğalgaz getirileceği için teşekkür etti. Kuran, “Başkanım, eylül ayında köyümüzde doğalgaz şebekesinin yapılacağını ve köyümüze doğalgaz getirileceğini duydum. Size bu çalışmanız için teşekkür ederim. Soba pisliğinden kurtulacağız. Çok teşekkür ederim” dedi.
TOPBAŞ’TAN MÜJDELER
Köy kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden AK Parti heyeti, daha sonra köy muhtarlığında akşam yemeği yedi. Fener Köyü Muhtarı Muharrem Eren, yemek sırasında köyün istekleri ve taleplerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş’a iletti. İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, eylül ayında doğalgaz da getireceği Fener Köyü’ne Hububat Kurutma Ünitesi, Süt Sağma Merkezi ve Fenerköyü Camisi çevresine park ve bahçe düzenlemesi yapma müjdesi verdi